ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος - Τι θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε!

Αν έχετε ήδη επιχείρηση, τα πράγματα είναι εύκολα μόλις ξεκινήσετε στην εφορία. Απλά ρωτήστε τον λογιστή σας αν χρειάζεται να ανοίξετε ένα επιπλέον CAB.

Για όσους από εσάς δεν έχετε ήδη επιχείρηση, θα πρέπει να δημιουργήσετε μία πριν μπορέσετε να εκδώσετε τα απαραίτητα παραστατικά πώλησης, όπως απαιτεί η ελληνική νομοθεσία.
espa
best-tablet-2021-ccgen-namso

Παρόμοια με τις αποστολές, θα πρέπει να διευκολύνετε τους πελάτες σας παρέχοντας πολλαπλές εναλλακτικές λύσεις πληρωμής. Οι μέθοδοι πληρωμής χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες:

Ηλεκτρονικές πληρωμές
Πρόκειται για τις ηλεκτρονικές πληρωμές που πραγματοποιούνται εξ ολοκλήρου μέσω του eshop και της διασύνδεσής του με την αντίστοιχη πύλη πληρωμών. Δημοφιλή συστήματα πληρωμών στην Ελλάδα είναι:

  • Τα συστήματα των ελληνικών τραπεζών για πληρωμές με πιστωτικές κάρτες (Cardlink, i-bank ecommerce, ePOS Paycenter).
  • Γνωστές πύλες πληρωμών όπως Paypal, Skrill, Viva Wallet, EveryPay κ. λπ.
  • Πληρωμές εκτός σύνδεσης.

Αυτές είναι αυτές που λαμβάνουν χώρα μετά την ολοκλήρωση της αγοράς και εκτός του eshop. Συνήθως απαιτούν περισσότερο χρόνο για την επεξεργασία και τη συλλογή τους. Παρόλα αυτά, παραμένουν δημοφιλείς επιλογές στο ελληνικό eshop, καθώς οι Έλληνες καταναλωτές τις προτιμούν ως μια πιο “ασφαλή” μέθοδο.

Η εταιρεία που θα αναλάβει την τεχνική υποστήριξη του eshop σας θα πρέπει να διαθέτει τα εξής:

  • Μεγάλη εμπειρία σε τεχνολογίες διαδικτύου και ηλεκτρονικού εμπορίου.
  • Πλούσιες μελέτες περιπτώσεων με γνωστά eshop & portals.
  • Εμπειρία στην ανάπτυξη ολοκλήρωσης λογισμικού για τις αναπόφευκτες διεπαφές και προσαρμογές που θα χρειαστούν στο μέλλον (π. χ. ERP, CRM, analytics, metrics, συστήματα πληρωμών, συστήματα προμηθευτών κ.λπ.).
  • Έμπειρη ομάδα τεχνικής υποστήριξης.
  • Χρησιμοποιήστε δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου ανοικτού κώδικα ή ανοικτών προτύπων (π. χ. Prestashop, Woocommerce, Magento κ. λπ. ) για να αποφύγετε τον εγκλωβισμό σε παρωχημένες τεχνολογίες και αναποτελεσματικούς συνεργάτες.
ΕΙΔΙΚΕΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-2022-05-11T144020.142-1024x1024