ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

 

Στις μέρες μας η κατασκευή μιας επιχειρηματικής ιστοσελίδας ή καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου είναι πιο εύκολη από ποτέ: δεν κοστίζει πολλά χρήματα, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε κώδικα ή σχεδιασμό, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα δεν περιορίζεται στις ώρες λειτουργίας και είναι ένα από τα καλύτερα μέσα δωρεάν διαφήμισης.

 

Εάν δεν έχετε ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας, οι πιθανότητες να εμφανιστείτε στη σελίδα αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης (SERP) είναι μηδενικές. Αν όμως διαθέτετε ιστότοπο, μπορείτε να τον βελτιστοποιήσετε για τις μηχανές αναζήτησης, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητές σας να εμφανιστείτε στην κορυφή των αποτελεσμάτων της Google και να αποκτήσετε μεγαλύτερη προβολή από δυνητικούς πελάτες.

Ένας επαγγελματίας προγραμματιστής ιστοσελίδων μπορεί να κατασκευάσει την ιστοσελίδα σας γρήγορα και να σας παρέχει καθοδήγηση για τον επιτυχημένο σχεδιασμό ιστοσελίδων. Η πρόσληψη ενός επαγγελματία μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή να προσφέρετε άλλες υπηρεσίες μέσω του ιστοτόπου σας.

Θα πρέπει να σχεδιάσετε την ιστοσελίδα σας έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα σε smartphones και άλλες κινητές συσκευές. Η βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας για χρήση από κινητά τηλέφωνα σημαίνει ότι ο αυξανόμενος αριθμός ατόμων που χρησιμοποιούν τηλέφωνα και τάμπλετ για πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ιστότοπό σας ενώ βρίσκονται έξω και γύρω.